Hledat
Kategorie
    Značky
      Blog
          Nenalezeny žádné produkty.
          KontaktyPorovnat
          Uživatelské menu

          SOUS VIDE HOVĚZÍ LÍČKA

          Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený

          cca 1,6 kg

          Popis

          Popis produktu
          Výborná hovězí líčka na kořenové zelenině, připravená metodou sous vide, stačí pouze dopéct.
          Masný výrobek tepelně opracovaný.

          Složení
          hovězí maso – líčka, kořenová zelenina (mrkev, petržel), přírodní koření, jedlá sůl, rýžová mouka, bramborový škrob, přírodní aroma.

          Skladovací podmínky
          Skladujte při teplotě do +5 °C.


          Upozornění pro zákazníky
          Ačkoliv se snažíme, aby veškeré informace o výrobcích byly aktuální, kompletní a správné, čas od času může dojít ke změně údajů o výrobcích, například z důvodu změny složení nebo aktualizace právních předpisů. Proto prosíme, abyste věnovali pozornost také etiketě na výrobku, nikoliv pouze informacím uváděním na našich webových stránkách.

          Údaje o výrobku

          Výživové údaje na 100g

          Energetická hodnota
          Energetická hodnota
          755 kJ
          Energetická hodnota
          Energetická hodnota
          180 kcal
          Tuky
          Tuky
          11,0 g
          z toho nasycené mastné kyseliny
          z toho nasycené mastné kyseliny
          2,5 g
          Sacharidy
          Sacharidy
          2,0 g
          z toho cukry
          z toho cukry
          0,0 g
          Bílkoviny
          Bílkoviny
          23,8 g
          Sůl
          Sůl
          1,5 g

          Hodnocení

          [sys|20|tx]

          Košík obsahuje nepovolené položky

          Zobrazit košík

          Zboží bylo přidáno do porovnání

          Prosím čekejte...
          Objednávku nelze dokončit, pomůžeme Vám po zavolání na číslo 255 795 795.
          Ceny položek v košíku byly přepočteny dle ceníku platného ke dni požadovaného závozu.

          Ceny položek košíku nebylo možné přepočítat